Terjed a szupermutáns, velünk fordul a világ

IMG 7653
2021.11.27. 22:02

Ma minden a koronavírus legújabb variánsáról szólt a világban és idehaza is. Egyre több a gyanús eset immár Európában is, az Egészségügyi Világszervezet pedig aggodalmát fejezte ki. Magyarország is szigorított a beutazási szabályokon. 

A leendő német kancellár máris lehetséges lezárásokról beszél, miközben egyre többet tudunk meg az úgynevezett omikron-variáns tüneteiről. Karikó Katalin világhírű biokémikus is megszólalt a témában, szerinte ha kell újfajta oltóanyag, azt képesek akár egy hónap alatt is kifejleszteni. 

Magyarországon egy diákmozgalom mindeközben attól tart, hogy az iskolák lehetnek a járvány következő gócpontjai, az oltási akcióhét viszont olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy december 5-ig meghosszabbították. 

Társkiadványaink is kitettek magukért: a Dívány a természetes szülés körüli mítoszokról írt ma; a Femina elkalauzolt bennünket egy vulkán kivájt gyomrába, alig pár percre a Balatontól; azenkutyám.hu pedig a félős és/vagy feszült blökik természetrajzát segített picivel jobban megérteni.     • Hírek
  • Babaváró hitel