Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Piroska
-3 °C
5 °C

Elnézést kért a buszsávban hajtásért Karácsony Gergely

D  AS20211129002
2021.11.29. 14:44
A főpolgármester sajnálja a szabálytalanságot, és elbeszélget a sofőrjével, ugyanakkor titkosszolgálati szálat gyanít a közzétett videó kapcsán.

Kövér László nem véletlenül beszélt arról, hogy a nemzetbiztonságnak az ellenzéki politikusokat kell megfigyelnie. És úgy látszik, a buszsávot is ellenőriznie kell. Legalábbis erre következtethetünk arról, hogy ma megjelent egy videófelvétel, hogy a szolgálati autóm néhány métert szabálytalanul a buszsávban közlekedik

– írta hétfőn Karácsony Gergely Facebookon arra reagálva, hogy reggel napvilágot látott egy felvétel, amint a főpolgármester szolgálati autója – a feltorlódó kocsisort megelőzve – szabálytalanul közlekedik a buszsávban. A főpolgármester amellett, hogy titkosszolgálati szálat sejtetett a fedélzeti kamera által rögzített videó mögött, azt is írta, hogy nem emlékszik az esetre, egészen biztosan nem adott utasítást gépkocsivezetőjének a szabálytalanságra, és számon is fogja kérni.

Ezzel együtt is az esetért elnézést kérek, és őszintén remélem, a szervek hasonló éberséggel figyelik a kormánypárti politikusok közlekedését is

– zárta bejegyzését a városvezető, aki hétfő délelőtt a fővárosi közösségi közlekedés állami támogatásáról szóló megállapodást is aláírta.

(Borítókép: Karácsony Gergely 2021. november 29-én. Fotó: Kovács Tamás / MTI)  • Vennék
  • Hírek