Egy nagymama és a kétéves unokája tűnt el Tímáron

2021.11.29. 06:09

A rendőrségi portál adott hírt róla, hogy 2021. november 27-én 17 óra körül tímári lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott a 40 éves Balogh Ilona, aki magával vitte a 2 éves unokáját, Balogh Amirát. A nő azóta sem adott életjelet magáról és a gyermekről.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nőt tegnap délután 5 óra 30 perckor Rakamazon, egy Kossuth úti parkolóban látták utoljára. Az eltűnt páros felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyüknek megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért a hatóság az állampolgárok segítségét kéri.

A fent látható képen szereplő Balogh Ilona 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, barna színű. Eltűnésekor fekete nadrágot, sötétbarna kabátot és lila sportcipőt viselt. A gyermek, Balogh Amira Inez haja sötétbarna, szeme színe kék, eltűnésekor piros kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt és gyermeket felismeri, illetve a jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsén, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Emellett bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is. 

(via Police.hu)