Válogatós zsebtolvajokat fogtak a plázában

2021.11.29. 12:19

Eljárást folytat a Budapesti Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi osztálya a 31 éves budapesti M. Zsolttal és a 36 éves T. Istvánnal szemben, akiket múlt kedden értek tetten a rendőrök egy VIII. kerületi üzletközpontban – közölte a rendőrség.

A gyanú szerint M. Zsolt az egyik gyorsétteremben ült le, majd turkálni kezdett egy székre terített kabátban, miközben társa a terep figyelésével és takarásával segítette.

A zsebtolvaj kutakodáskor egy mobiltelefont talált, végül visszatette, mivel törött volt a kijelzője. Ezután egy másik asztalhoz mentek, ahol M. Zsolt elterelte a következő kiszemelt áldozat figyelmét, amíg T. István észrevétlenül magához vette a pénztárcáját.

Az áruházban tartózkodó rendőrök a két férfit a helyszínen elfogták, majd a BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol lopás vétség és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket.

A gyanúsítottakat ezután őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat. Azt még vizsgálják, hogy a két férfihoz köthető-e más, hasonló bűncselekmény is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport