Ismert fideszes politikus apósát ölhették meg Budapesten

2021.12.04. 20:11

Tragédia rázta meg a III. kerületet péntek este, miután megkéseltek egy férfit egy Nánási úti társasház egyik lakásában.

A Duna-parton álló épületben 20-25 stúdiólakást alakítottak ki, mindegyikben bérlők laknak, péntek este pedig az egyikük összevezetett a főbérlőjével, és a vita közben leszúrta a 66 éves férfit, aki az RTL Klub információi szerint egy ismert fideszes politikus apósa volt.

Központi rohamkocsi érkezett a helyszínre, zajlott az újraélesztési kísérlet, de sajnos be kellett látni, hogy nincs esély a sikerre, olyan súlyosak voltak a férfi sérülései, hogy a helyszínen életét vesztette

– mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A gyilkossággal gyanúsított 57 éves férfi tavaly költözött be a lakásba, egyedül élt, és bár eleinte nem volt vele gond, az utóbbi hónapokban sok panasz érkezett rá. Vélhetően péntek este kellett volna kifizetni a bérleti díjat, a két férfi emiatt veszhetett össze.

Kollégáim a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe is vették. Ellene emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsított a tettét a kihallgatáson elismerte

– közölte Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. A férfi letartóztatásáról a bíróság a következő napokban dönthet.

(via RTL Híradó)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport