Nyikorog az X-Faktor, visszatér a taxisblokád

IMG 7653 (1)
2021.12.05. 21:52
Ma is megfejtettünk néhány talányt.

Az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsorának legfrissebb élő show-ját értékelte szakírónk. A televíziós énekversenyről szólva kicsit úgy érezte, hogy talán már maguk a zsűritagok is megbánták valamelyest, hogy milyen döntéseket hoztak a selejtezők során. A gondolatmenet részletesebb kifejtését itt olvashatja el mindenki.   

Mozgalmas vasárnap volt ez a mai; megtaláltuk az ország tiktokkerét, helyszíni riportot adtunk egy készülő magyar film forgatásáról, és még a Szex és New York sorozatot is megidéztük olvasóinknak, amennyire csak tudtuk. 

Új információkat szedtünk még össze a Nemzetközi Űrállomás jelenéről és sorsáról, a privát hőérzetünkről, de még a könyvelő szakma várható jövőjéről is. Nem mellesleg azt is megfejtettük, hogy mitől oly morcosak a férfiak, ha történetesen éhesek.  

Mindemellett Lewis Hamilton igencsak kaotikus F1-futamot nyert, és meghalt a többszörös republikánus amerikai elnökjelölt Bob Dole

Femina

A szív- és érrendszeri problémák mára népbetegséggé váltak, amelyért elsősorban az életmód felelős. A Femina cikkéből kiderül, mik azok a hétköznapi dolgok, amelyek szerepet játszhatnak a kórképek kialakulásában.

Az én kutyám

Hallott már arról, hogy milyen okoseszközök vannak kutyáknak? Az Én Kutyám oldalán azokról írtunk, amiket tényleg érdemes kipróbálni.

Dívány

Az emberiség egyik őskérdése, hogy miért buknak a nők a pszichopata pasikra. A Dívány erről is értekezett ma egy kiadósat