Balesetek és köd lassítják a haladást az utakon

2021.12.07. 06:34

Egy személyautó busszal ütközött össze a 26-os főúton, Sajószentpéter és Kazincbarcika között, a berentei elágazásnál. A 17-es kilométernél a teljes utat lezárták. A forgalmat helyben elterelik – közölte az Útinform.

Baleset nehezíti a közlekedést a 21-es főúton is, a selypi körforgalomnál. A 10-es kilométernél korlátozásra lehet készülni.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé a Deák Ferenc (Hárosi) Duna-hídon szombaton megnyitották a korábban zárva tartott külső sávot, így ismét négy sávon lehet közlekedni az M1-es autópálya felé is.

Előzetes védekezés miatt sónedves az út az M3-as autópálya teljes hosszában, az M7-es autópálya fonyódi és martonvásári szakaszán, valamint az M0-s és M44-es autóutak teljes hosszában. A fő- és mellékutak sónedvesek Dél-Dunántúlon, Vas, Fejér és Pest megyében, Lenti és Kisbér közelében, valamint a Dunától keletre.

Köd miatt a miskolci mérnökség területén száz méter alatti a látótávolság, Edelény és Putnok térségében 100 és 300 méter közötti a belátható út hossza.