Lelőtte volna a főnököt Tolnában, mert nem tetszett neki, amilyen munkát kapott

2021.12.10. 06:16

A főnökére támadt egy 57 éves férfi Tolna megyében, mert problémája támadt a vezetőjétől kapott munkával: megütötte és lelövéssel fenyegette meg kollégáját.

12.08. Földespusztai puskaN3367210
Fotó: Police.hu

A rendőrségi portál adta hírül, hogy egy 43 éves györkönyi férfi feljelentést tett 2021. december elején egy kollégája ellen, mert az egy novemberi reggelen a munkamegbeszélésen megtámadta őt. A férfi, aki egy cég munkása, nekiugrott, majd megütötte a feljelentést tevő műszakvezetőt, mert nem értett egyet a kiosztott feladattal, majd később meg is fenyegette, hogy lelövi. Az idősebb férfi nem volt munkavégzésre alkalmas állapotban, ezért haza is küldték.

A történtek után többen elmondták a megtámadottnak, hogy ismerik kollégájuk mentalitását, és szerintük a fenyegetés valós veszélyt rejt.

Ezután döntött a sértett a feljelentés mellett. Az idős férfit az eset után el is bocsátották munkahelyéről.

Az alkalmazott lakásán tartott kutatáskor a rendőrök egy lőfegyvert vagy annak utánzatát találták meg, amelyet lefoglaltak. Az eszközt szakértő vizsgálja.

A férfit zaklatás vétség gyanúja miatt kihallgatták, amely során részben beismerő vallomást tett. Az eset további vizsgálatát a Nagydorogi Rendőrőrsön folytatják. 

(via Police.hu)