Baleset miatt nem jár a 4-es és a 6-os villamos az Oktogon és a Blaha Lujza tér között

D  MI20211214100
2021.12.14. 20:26 Módosítva: 2021.12.14. 20:31

Egy baleset után kisiklott egy villamos Budapest VII. kerületében kedd este az Erzsébet körút és a Dob utca kereszteződésében, emiatt a 4-es és 6-os villamos egy szakaszon nem közlekedik – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. 

A tájékoztatás szerint a balesetben egy villamos, egy mikrobusz és két személyautó is érintett. A fővárosi tűzoltók és társhatóságaik, valamint a közlekedési társaság szakemberei a műszaki mentés és a helyszíni vizsgálatot is megkezdték. 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közösségi oldalán ahzt írta, hogy a 4-es és 6-os villamos az Oktogon és a Blaha Lujza tér között nem közlekedik, ezért azt ajánlják az utasoknak, hogy a környéken a 1-es és a 2-es metrót válasszák utazásra. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság  ügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a balesetben egy ember megsérült. Hozzátették, hogy a műszaki mentés és a helyszínelés befejezéséig a Blaha Lujza tér irányából az Oktogon felé haladó járműveket a Dob utcába terelik.

Az Erzsébet körúton jelentős torlódás alakult ki a baleset miatt. 

(Borítókép:  Baleset következtében kisiklott villamos és összetört mikrobusz Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút és a Dob utca kereszteződésében, a 4-es és a 6-os villamos vonalán 2021. december 14-én.  Fotó:  MTI / Mihádák Zoltán)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport