Meghalt a 17 éves fiú, akit múlt héten újra kellett éleszteni az iskolában

2021.12.14. 09:47

Meghalt az a 17 éves újpesti fiú, akit az előző héten a tornatanára élesztett újra, miután összeesett, és elvesztette az eszméletét. A halálhírt a Könyves Kálmán Gimnázium oldalán közölték.

Először három fantasztikusan bátor kollégám kezdte meg az újraélesztést, majd a mentők és a kórház orvosai folytatták az életmentést. És szombatig Ákos szervezete is küzdött az életéért. Sajnos nem sikerült

– írták az iskola oldalán megjelent nekrológban. Hozzátették: a következő hét napban az iskola Díszteremében lehet mécsest, gyertyát gyújtani és virágot elhelyezni a fiú emlékére.

Az osztálykarácsonyokat meg lehet tartani, díszítsétek fel a karácsonyfákat, adjátok át egymásnak az elkészített ajándékokat, és gondoljatok arra a társatokra, aki ezt az idei karácsonyt már nem érhette meg!

– írták. 

A fiú egy iskolai focitorna alatt lett rosszul. Először hirtelen magához tért, utána viszont megint összeesett, és akkor már a légzése is leállt, ezután kezdték meg az újraélesztését. A fiút utána kórházba szállították, és először pozitív visszajelzések érkeztek az állapotáról, de szombaton mégis elhunyt.