Pornóapátiban indítana közös jelöltet Gattyán Györggyel az MKKP

2021.12.17. 22:00

Nem várt helyről ajánlkozott egy szövetséges az újonnan pártot alapító Gattyán György számára. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt budapesti szervezete Facebookon közzétett rövid bejegyzése szerint Pornóapátiban indítana közös jelöltet a webkamerás felnőtt-tartalmú szolgáltatásokból meggazdagodott milliárdos üzletember pártjával. 

Az Index nemrég  számolt be  Gattyán György bejelentéséről, miszerint Megoldás Mozgalom névre keresztelt pártjával elindul a 2022. évi országgyűlési választásokon. Magát a pártalapítás tényét lapunknak már korábban elismerte, akkor azzal indokolt, hogy a két nagy politikai oldal csak a sárdobálással van elfoglalva, és nem érdekli őket az ország jövője, csak az, hogy hatalomban maradjanak, vagy hogy megszerezzék azt. Akkor azonban a párt nevét még nem árulta el. 

Gattyán György egyelőre nem erősítette meg, hogy valóban tárgyalna a Magyar Kétfarkú Kutya Párttal egy közös jelölt indításáról Pornóapáti térségében, de a viccpárt mindenesetre azt állította, hogy már meg is kezdték az egyeztetéseket.