Érdemes még idén megvenni a BKK-bérleteket

2021.12.22. 15:26

Az új év első napjaiban várhatóan a megszokottnál többen akarják majd megvásárolni bérletüket, ezért bizonyos napokon megnövekedhet a sorban állás ideje a BKK értékesítési pontjain. Célszerű a vásárlást decemberre időzíteni, hiszen már most is kaphatók a 2022-re szóló éves-, havi- és egyéb bérletek – írja a Budapesti Közlekedési Központ

Az vállalat tudatja, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján az új esztendő első munkanapjától és egyben első tanítási napjától, ami jövőre január 3-ra esik, néhány napig megnő a forgalom a BKK értékesítési pontjain. Ám aki előre gondolkodik, elkerülheti ezeket a kellemetlenségeket, hiszen az ünnepek alatt is folyamatos a jegy- és bérletvásárlási lehetőség a BKK értékesítési hálózatán. A 2022. évre szóló éves-, havi- és egyéb bérletek már most is megvásárolhatók számos helyszínen. 

  • Budapesten és az agglomerációban több száz BKK-automata működik, amelyek a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. 
  • A BKK ügyfélközpontjai és pénztárai december 24-től január 1-ig ünnepnapokon és hétvégén is nyitva tartanak, azonban december 24-26. között, továbbá december 31-én és január 1-jén rövidített nyitvatartással várják a vásárlókat. Az ünnepnapok eltérő nyitvatartása megismerhető a BKK honlapjának értékesítésipont-keresőjében, ahol akár helyszínre, akár aktuális elérhetőségre rákeresve megtalálható a legközelebbi ügyfélközpont, vagy pénztár.
  •  A Mobiljegy alkalmazással rugalmasan, akár otthonról is elérhető számos bérlettípus. Ez az értékesítési csatorna a nap 24 órájában folyamatosan hozzáférhető, segítségével a havi és az éves bérletek egyaránt megvásárolhatók. 
  • (via BKK)