Borkai Zsolt: Jól vagyok

D KOS20190723010
2021.12.29. 17:08

Hónapok óta terjed az a hír, hogy Borkai Zsolt, Győr 2019-ben lemondott polgármestere öngyilkosságot követett el. A győri közvéleményt izgalomban tartó pletyka többféle változatban terjed részben a közösségi oldalakon, részben élőszóban.

A Telex munkatársa elérte a visszavonult politikust, aki maga is hallotta ezt a történetet. Borkai Zsoltot sokszor keresték már ezzel kapcsolatban, az is eljutott hozzá, hogy az öngyilkosság sikerült. Aztán sokan látták, hogy megjelent például kézimeccsen, később valószínűleg ezért terjedt el, hogy csak öngyilkossági kísérletet hajtott végre. Még olyat is hallott, hogy a felesége vágta le a kötélről.

Az álhír cáfolataként hozzátette:

Ami engem illet, nyugodtan leírhatják, hogy jól vagyok. És azt is, hogy a sportolói mivoltomnak köszönhetően van bennem elég erő ahhoz, hogy az átélt pokol után is folytatni tudjam az életemet.

Azt is közölte, hogy láthatóan az ördög ügyvédje ismét aktív, de nem gondolja, hogy a halálhírével kapcsolatos mendemondának politikai megfontolás állna a hátterében. A mondás egyébként úgy tartja, akinek halálhírét keltik, az sokáig él – jegyezte meg Borkai Zsolt.

(via Telex)

(Borítókép: Borkai Zsolt 2019. július 23-án. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport