Rollert lopott egy ételfutár kabátos férfi Kőbányán

2021.12.29. 12:01

Rablás miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen. A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi november 1-én délután lelkökte a roller tulajdonosát az elektromos rolleréről, és elhajtott az így szerzett járművel.

A férfiról a biztonsági kamerák felvételt is készítettek, a nyomravezetőnek pedig fél millió forintos díjat ajánlottak fel.

rendőrség  leszögezte, hogy a díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a kellő intézkedéseket megteszi.  A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli  – olvasható a közleményben.

A felvételeken jól látszik, hogy a férfi az egyik legnagyobb magyarországi ételszállító cég egyenruháját viseli, így feltételezhető, hogy az elkövető a cég egyik dolgozója.