18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vérző fejjel menekült a prostituált vendége, miután visszakérte a pénzt a sikertelen üzlet után

2022.01.10. 09:57

Alaposan megverték azt a férfit, aki reklamálni kezdett egy számára sikertelen együttlét után, amit egy prostituálttal töltött el – számol be róla a Sopron Megyei Főügyészség.

Előre fizetett a leendő örömért az a férfi, aki felkereste azt a nőt, aki egy internetes weboldalon hirdette magát, ám részegsége miatt szexuális szolgáltatásban nem részesült. A prostituált tevékenységéről élettársa és bátyja is tudott, a hátteret biztosították az „üzlethez”, és az így megkeresett pénzből is részesültek.

Tavaly nyáron 15 ezer forint adott át a férfi a hölgynek, ám azért nem jött létre az aktus, mert a nő a vendégén sörszagot érzett. Ezután az örömlány a konyhában tartózkodó élettársával és bátyjával együtt távozásra szólította fel a férfit, de a pénzét nem adták vissza. A vendég az összeg nélkül nem akart távozni, ezért a nő élettársa arcon ütötte a reklamálót, bátyja pedig azt kérte a nőtől, hogy hozza a baseballütőt. A prostituált ekkor egy baltanyéllel tért vissza, amivel a bátyja a sértett fejét és karját is megütötte. A sértett végül vérző fejjel menekült ki a lakásból.

A bántalmazás következtében az elégedetlenkedő férfi jobb alkarjának zúzódását és homlokcsontjának benyomatos törését szenvedte el. A koponyacsont törése súlyos sérülésnek minősül, emellett a bántalmazás jellege alkalmas volt arra, hogy életveszélyes sérülést okozzon. 

(via Sopron Megyei Főügyészség)