Ivó, Milán
EUR 383,64 Ft
USD 365,78 Ft
5 °C
26 °C

Újabb ellenőrzés az 1-es villamos vonalán, mentőt hívtak a rendőrök

2022.01.17. 08:50
Újabb ellenőrzést tartott a Budapest Rendőr-főkapitányság (BRFK) az 1-es villamos vonalán, több esetben is intézkedtek az egyenruhások.

Az utasok biztonságáért tartott újabb rendszeres ellenőrzést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), valamint a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Az akció ismét az 1-es villamosvonalon történt, és további ellenőrzések várhatóak a fővárosban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). 

Az intézkedésekben négy, koldulással kapcsolatos szabálysértés miatt, két szabálytalan gyalogossal szemben és egy közterületi alkoholfogyasztás ügyében jártak el a rendőrök. Köztisztasági szabálysértés miatt egy alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki, míg három emberhez mentőt kellett hívni. Az egyenruhások elfogtak egy 44 éves férfit is, aki kábítószer-fogyasztás jeleit mutatta.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek