Eszter, Eliza
EUR 382,59 Ft
USD 356,04 Ft
14 °C
24 °C

Karácsony Gergely megint a buszsávban közlekedett

image 6483441 (29)
2022.01.17. 16:05
Vasárnap látott napvilágot egy felvétel arról, hogy Karácsony Gergely szolgálati autója egy kampányrendezvény idején a mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt, ma pedig kiderült, ismét a buszsávban hajtott a városvezető sofőrje az Erzsébet hídon a szolgálati kocsival.

Újabb felvétel került elő arról, hogy Karácsony Gergely szolgálati autója a buszsávot használja az Erzsébet hídon. Mint ismert, tavaly novemberben már megjelent egy hasonló videó, ami után a főpolgármester fegyelmiben részesítette sofőrjét.

Karácsony Gergely – akinek nincs jogosítványa – akkor azzal védekezett, hogy nem emlékszik arra, hogy buszsávban közlekedett volna, majd hozzátette: 

nagyon ritkán vezetek szolgálati autót, gyakorlatilag soha.

Vasárnap már egy másik felvételt hozott nyilvánosságra a Ripost, amelyen az volt látható, hogy Karácsony Gergely szolgálati kocsija egy mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolva várja a városvezetőt, aki a cikk szerint éppen egy kampányrendezvényen vett részt.

Hétfőn pedig egy olyan felvételt tett közzé az Origo, amelyen ismét az szerepelt, hogy Karácsony Gergely szolgálati autója a buszsávban hajt az Erzsébet hídon, éppen azon a helyen, ahol már korábban is előfordult hasonló.

(Borítókép: Karácsony Gergely. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla