Eszter, Eliza
EUR 383,00 Ft
USD 357,04 Ft
14 °C
24 °C

Két metró ütközött az M3-as vonalán

D  MI20220122015
2022.01.22. 10:15 Módosítva: 2022.01.22. 10:15
Két metrószerelvény ütközött össze az M3-as metróvonal Kőbánya-Kispest „kihúzó” szakaszán. Utasok nem voltak a járművön, a keletkezett anyagi károk felmérés alatt vannak.

Két metrószerelvény ütközött össze éjszaka a 3-as metró vonalán. A baleset a Kőbánya-Kispest „kihúzó” szakaszán történt, azonban utasok nem tartózkodtak a területen – személyi sérülés nem történt. 

Egy harmadik szerelvény is érintett volt, ami az ütközés következtében bennragadt az említett területen. A rendőrség, a BKV és a közlekedésbiztonsági szervezet vizsgálja az esetet. Az anyagi károk felmérés alatt vannak. 

(via MTI) 

(Borítókép: Ütközésben megsérült metrószerelvények a 3-as vonal Kőbánya-Kispest kihúzó szakaszán 2022. január 22-én. Az ütközés éjjel történt utasok által nem használt területen. Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport