Eszter, Eliza
EUR 382,97 Ft
USD 356,85 Ft
14 °C
24 °C

Kulka János tanítja beszélni Lang Györgyit a sztrókja után

DSC0062
2022.01.22. 09:38

Kulka János tanítja beszélni Lang Györgyit, akit tavaly novemberben kellett kórházba szállítani agyérgörccsel.

A Kossuth-díjas színész és a Pa-dö-dő énekesnője már gyerekkoruk óta ismerik egymást, korábban együtt is voltak, a szakítás után pedig megmaradtak barátok.

Amikor Kulka volt bajban a  2016-os sztrókja után, akkor Lang Györgyi volt az egyike azoknak, akik segítették őt a beszédterápiában. Azóta pedig, hogy az énekesnő is átesett a sztrókon, még gyakrabban, hetente több alkalommal is találkoznak. 

Minden másnap jön, tanítjuk egymást beszélni

– ezt maga Lang Györgyi mondta a Klubrádió Ötös című műsorában. Kifejtette: csak a bal kezét tudja mozgatni, és ez még ahhoz is kevés, hogy ellássa önmagát. Ezért mindennap jön hozzá egy ápoló, egy gyógytornász és egy logopédus is, a maradék időben pedig a barátai látogatják úgy, hogy egyvalaki mindig vele legyen.

Mindig ott van valaki, és ez borzasztó, de azt is tudom, hogy a gyógyulásom most a barátaimon múlik

– fogalmazott az énekesnő. 

(via Blikk, Klubrádió)

(Borítókép: Kulka János. Fotó: Tóth P. Flóra / Index)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla