Ivó, Milán
EUR 383,57 Ft
USD 365,84 Ft
5 °C
26 °C

Ákos elmondta a koncertje után, mit gondol a koronavírusról

DSC9003
2022.01.23. 13:53 Módosítva: 2022.01.23. 13:53
A koronavírus egy „gyönyörű, kínai laboratóriumban amerikai pénzből kifőzött kis víruska” – mondta Kovács Ákos egy interjúban, miután szombaton koncertet adott a Papp László Sportarénában.

A koncert eredetileg tavaly decemberben lett volna, de el kellett halasztani, mivel Ákos két zenésztársa elkapta a koronavírust. Az énekessel most a koncert után a Blikk készített interjút, többek közt arról, hogy miként élte meg a koronavírus-fertőzést, amelyen hónapokkal ezelőtt esett át (és azóta még egyszer - a szerk.) 

Megmondom őszintén, nagyon megszenvedtem. A családomon is átment, de ők szerencsére sokkal enyhébb tünetekkel tudták átvészelni – mondta Kovács Ákos. Beszámolt róla, hogy megfertőződött zenésztársainak egyike oltott volt, a másikuk oltatlan.

Szóval igazából nem nagyon válogat ez a vírus, ez a gyönyörű, kínai laboratóriumban amerikai pénzből kifőzött kis víruska

– fogalmazott Ákos, aki ezután arról beszélt, hogy tart a jövőtől.

Nem tudom, mit hoz a jövő. Ha a józan ész nagyon hamar nem kerekedik felül a világon, vagy mi, normálisabb, visszafogottabb, józanabb emberek nem hallatjuk a szavunkat, és nem teszünk valamit, akkor itt nagyon nagy gáz lesz. Mert ez most már nem játék, ha Ausztriára nézek, ha Ausztráliára nézek, ha az Egyesült Államokra nézek, csupa rossz példát látok magam előtt

– fejtette ki az énekes. Leszögezte:

A dalaimban minden benne van, amit erről gondolok, nem is kell a sorok között olvasni, ha valaki meg akarja érteni, hogy miről van szó.

Ákos arról is beszélt a korlátozásokkal és az elmaradt koncertekkel kapcsolatban, hogy nem tudja, a világ vezetői valóban szeretnék-e, hogy „visszakapjuk a normális életünket”.

Ákos korábban is megszólalt már a betegségéről, akkor azt mondta, hogy halálközeli élménye volt a fertőzés miatt.

(Borítókép: Ákos. Fotó: Gorondy-Novák Edit / Index)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek