Ivó, Milán
EUR 383,35 Ft
USD 365,43 Ft
6 °C
26 °C

Több mint egy hónapja nincs fűtés egy hódmezővásárhelyi társasházban

2022.01.23. 21:44

Több mint egy hónapja nincs fűtés abban a hódmezővásárhelyi társasházban, ahol még december közepén derült ki, hogy szivárog a gáz, emiatt a szolgáltató leszerelte a gázórákat.

A lakók korábban arról értesítették a szolgáltatót, hogy gázszagot éreznek az épületben. A lakókat megviseli a régóta tartó hideg, van olyan ingatlan, ahol mindössze 12 fok a hőmérséklet. Többen villannyal fűtenek, de olyan is akad, aki a rokonaihoz megy át mosakodni.

A lakók csekket is kaptak a szolgáltatótól a leszerelt gázórák miatt, az összeg a 22 ezer forintot is meghaladja.

A szolgáltató megállapította, hogy a problémát a födémen áthaladó gázcső szivárgása okozta, amit azóta kicseréltek, de később máshol is találtak hibát, amit ugyancsak a társasháznak kell kijavíttatnia.

A közös képviselő úgy látja, hétfőre végezhetnek a munkálatokkal. Az RTL Klub híradóját az MVM Zrt. arról tájékoztatta, hogy a telekhatáron belüli rendszerek karbantartása a tulajdonosok feladata a törvények szerint.

Hozzátették: azonnal visszakapcsolják a gázszolgáltatást, amint biztonságossá teszik a hálózatot.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek