Eszter, Eliza
EUR 382,91 Ft
USD 356,70 Ft
14 °C
24 °C

Tolatva ment a főúton, és még neki állt feljebb

2022.01.23. 18:04

Egy autós egészen furcsa videót rögzített fedélzeti kamerájával Pécelen.

A szabályoknak megfelelően a jobb oldali sávban haladt a főúton, csakhogy az előtte közlekedő jármű, egy Nissan Juke ugyanabban a sávban tolatva haladt előtte.

A felvételen hallatszik, ahogy a Nissannal szemben, mégis mögötte közlekedő sofőr értetlenül áll az eset előtt. Sorolja, hogy a másik autós főúton, reflektorral, a forgalmat feltartva több kilométeren keresztül közlekedett tolatva, miközben senkit sem engedett előzni.

Az eset január 19-én történt, és bár a manőver hajmeresztő és rendkívül veszélyes, szerencsére nem történt baleset.

Arra nincs magyarázat, hogy miért haladt tolatva a Nissan Juke sofőre, ám a jelek szerint még neki állt feljebb, miután mások jelezték neki, hogy ön- és közveszélyesen közlekedik.

Pécel, főút, autós két-három kilométeren keresztül tolat, előzni nem enged, reflektorral elvakítja, aki mögötte jön. A végén félreállt egy telephelyre, és magyarázott meg mutogatott, hogy miért dudálok meg villogok rá

– mondta az egyik szemtanú, hozzátéve, hogy bár nem profi szájról olvasó, az tisztán kivehető volt, hogy anyázott neki a sofőr, aki tolatva közlekedett.

(bpiautosok.hu)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla