Eszter, Eliza
EUR 382,96 Ft
USD 357,15 Ft
14 °C
24 °C

Ha van ötlete, hogy mit lehetne kezdeni a budapesti költségvetéssel, jelentkezzen

2022.01.28. 18:19
A Főpolgármesteri Hivatal meghirdetett egy pályázatot, amelyben a jelentkezőknek azt kell bemutatniuk kreatív, látványos és közérthető módon: mire, mit, mikor költ Budapest.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány bevonásával szervezett versenyre különböző szakterületek képviselőit várják. A Főpolgármesteri Hivatal MTI-hez eljuttatott közleményében azt írja: az új városvezetésnek kiemelt célja, hogy a budapestieket bevonja a városfejlesztés távlati céljainak meghatározásába, és a hétköznapi kihívásokra is igyekszik a civilekkel együttműködve megoldást találni.

A résztvevők nem a fióknak dolgoznak: a nyertes csapatok munkáját a város hivatalos kommunikációjában is fogják használni

–  fogalmaztak.

A szervezők számos szakterületről várják a 3-5 tagú csapatok jelentkezését: nemcsak informatikus fejlesztők, hanem bölcsész és más kreatív szakmák képviselőit is. A február 25. és 27. között, „Hack the City” néven megrendezett költségvetés-vizualizációs versenyre egyénileg is lehet jelentkezni, őket azonban csapatokba osztják, és így vehetnek részt a megmérettetésen. 

A jelentkezés részleteiről, a verseny lebonyolításáról minden tudnivaló megtalálható a pályázati kiírásban az enbudapestem.hu/hackthecity oldalon – olvasható a közleményben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla