18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meztelenül tört rá egy 21 éves férfi a 92 éves nőre, elvitte a pénzét

2022.01.31. 12:55

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 21 éves endrefalvai férfival szemben, aki egy 92 éves nő házában meztelenül mutogatta magát, majd ki is rabolta – tájékoztatta szerkesztőségünket az ügyészség.

A férfi még tavaly novemberben részegen ment be az utcájukban lakó 92 éves beteg nőhöz, majd letolt nadrággal az ágyára ült, és megkérte, hogy simogassa meg a nemi szervét. Az idős nő erre nem volt hajlandó, és megkérte a férfit, hogy távozzon. Ehelyett letolt nadrággal sétálni kezdett a látogató a szobában.

Közben észrevette, hogy a rémült idős nő a pénztárcáját a párnája alatt tartja, és elvette a benne lévő 4500 forintot, majd távozott.

A férfit letartóztatták, a Balassagyarmati Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége, magánlaksértés bűntette és kifosztás bűntette elkövetése miatt emelt vádat ellene. Az elkövetett bűncselekmények súlyára figyelemmel végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Ha férfi az előkészítő ülésen beismeri tetteit, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészség 2 év 3 hónap börtönbüntetés és 3 év közügyektől eltiltás kiszabását javasolja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport