Fegyverrel akarta behajtani a tartozását, lecsapott rá a TEK

2022.02.04. 20:52
Az önbíráskodó a fenyegetés közben hangosan szidta az adósát, akit többször megrúgott, illetve le is köpött. Az elkövetőnél az elfogásakor kábítószert találtak a rendőrök.

Győr-Moson-Sopron megyében Börcsön, az Öregszőlő utcában 2021 októberében előzetes szóváltást követően egy 28 éves győri férfi fegyvert fogott alkalmi ismerősére, hogy vélt pénzbeli tartozását visszaszerezze tőle.

Az önbíráskodó a fenyegetés közben hangosan szitkozódott, többször megrúgta, illetve leköpte a sértettet. A bántalmazott feljelentését követően a rendőrség nyomozást indított, és kiderítették az elkövető tartózkodási helyét, akit erőszakra való hajlama miatt 2022. február 2-án a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége egy győri ingatlanban elfogtak, majd a helyi rendőrkapitányságon előállítottak. A támadó lakásán kábítószergyanús anyagmaradványokat foglaltak le.

A nyomozók fegyveresen elkövetett önbíráskodás bűntette, kábítószer birtoklásának vétsége, illetve egyéb vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a helybeli férfit. A Győri Rendőrkapitányság kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását az illetékes ügyészségen – közölte a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport