Két ittas nő parkoló autókat tört össze Óbudán

t3 3
2022.02.05. 16:12

Két ittas nő engedély nélkül elvitt egy autót, amellyel parkoló autókat tört össze Óbudán. Bár elhagyták a helyszínt, a rendőrök fél órán belül elfogták őket.

Az adatok szerint 2022. január 30-án délután egy 41 éves nő barátnőjével iszogatott, miután összeveszett párjával. Közben jött az ötlet, hogy vigyék el a férfi kocsiját.

A volánhoz a barátnő ült, aki nemcsak ittas volt, hanem a jogosítványa is több mint tíz éve lejárt, és több parkoló autónak nekiütköztek

az óbudai Hollós Korvin Lajos utcában. A balesetben nem sérült meg senki, de a két nő az összetört kocsikat hátrahagyva gyalog elhagyta a helyszínt. Az óbudai járőröknek fél órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket egy közeli aluljáróban fogtak el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást két nő ellen. Az autó tulajdonosának barátnőjét jármű önkényes elvétele és járművezetés tiltott átengedése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg a gépkocsit vezető másik nő ellen ittas járművezetés miatt indult eljárás.

(police.hu)

(Borítókép: police.hu)