Óriási baleset volt éjjel az M7-esen, egy busz és három autó ütközött

2022.02.06. 09:35
Egy busz és három autó ütközött össze, a balesettel érintett útszakaszon torlódás alakult ki.

A rendőrségi adatok szerint 2022. február 5-én nem sokkal 21 óra után az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 16-os kilométernél egy busz és három autó ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a balesetnek egy sérültje van. A Police.hu oldalán olvasható, hogy a baleset miatt éjjel nagy torlódás alakul ki, a járművek forgalmi akadályt képeztek a sztrádán.

Éjjel fél 1 körül újabb rendőrségi közleményt tettek közzé, melyben azt írták, a rendőrök befejezték a helyszínelést, a balesettel érintett útszakaszon ismét zavartalanul halad a forgalom.

A baleset-info.hu azt írja, az érintett szakasz belső sávjában közlekedett egy Toyota Hiace kisbusz, ami egy utánfutót vontatott, mellette a külső sávban egy menetrend szerint közlekedő MAN csuklós Volánbusz. A két jármű mögött érkezett nagy sebességgel egy BMW, amelynek sofőrje úgy vélte, elfér a két jármű között. A manőverben a személyautó a busznak ütközött, melyen körülbelül húsz utas volt, közülük senki sem sérült meg a lap információi szerint. A szétrepülő alkatrészektől a Toyota megsérült, majd egy Opel Corsa nekicsapódott, mert a porfelhőtől sofőrje semmit nem látott, nem tudott időben megállni.

A baleset okozója, a BMW sofőrje a helyszínen elismerte, hogy alkoholt fogyasztott.