Kocsis Máté: Érthetetlen Márki-Zay Péter kirohanása

2022.02.06. 11:22
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az április 3-ai gyermekvédelmi népszavazásról beszélt a Kossuth rádió vasárnap reggeli műsorában.

A politikus érthetetlennek nevezte a baloldal miniszterelnök-jelöltjének kirohanását a gyermekvédelmi törvénnyel szemben. Úgy véli, akkor járt volna el helyesen, ha megvárta volna a népszavazás eredményét, mielőtt sértő kijelentéseket tesz minden apa és anya felé. 

Ez a vita annyira fontos dolog nála, hogy most konkrétan vitában áll a nyugdíjasokkal, a vidékiekkel, a minimálbéresekkel, a fogyatékkal élőkkel, a munkavállalókkal, az újságírókkal és politikai elemzőkkel

– fogalmazott Kocsis Máté, aki szerint Brüsszel és a Soros-féle szervezetek támadják Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, ezért célszerű, ha az állampolgárok döntenek. A reklámokból és az internet különböző felületeiről szexuális irányultságokkal kapcsolatos propaganda irányul a kiskorúakra, amit jog és felelősség szerint a szülők feladata távol tartani tőlük, és ezért nekik kell dönteniük ebben a kérdésben.