Toroczkai László: Ha a parlamentbe nem jutunk be, barikádokat emelünk

DSC9527
2022.02.07. 11:22
Elkerülhetetlennek látja a „gazdasági, politikai, elvi katasztrófát”, ezért ha nem kerülnek be a parlamentbe, akkor a barikádokról fognak tovább küzdeni – ezt mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke egy interjúban.

A politikus az interjú elején arról beszélt, hogy kétszer is átesett a koronavíruson, de annyira nem viselte meg egyik alkalommal sem. „Az érdekes volt, mondjuk, hogy második alkalommal hirtelen közel 40 fokosra szökött a lázam, aztán két nappal később teljesen el is múlt. Én még ilyen gyorsan nem épültem fel influenzából” – mondta.

Toroczkai László ezután kifejtette, hogy kik szabadíthatták a – szerinte mesterségesen létrehozott – koronavírust a világra. „Nyilván elképesztően erős politikai-gazdasági köröknek kell a háttérben állniuk” – mondta, majd idézte Világgazdasági Fórum elnökét, Klaus Schwabot, aki állítása szerint egy könyvében azt írta: a koronavírus egy remek lehetőség egy új világrend kialakítására.

Nemcsak gazdasági, hanem politikai kérdésekről is beszél: LMBTQ-jogokról, migrációról, feketék jogairól, a Black Lives Matter mozgalomról. Igenis látni kell, hogy itt vannak olyan erők, vannak olyan körök, a világgazdaság jelentős részét kezében tartó globális nagyvállalatok, amik legalábbis hasznot húznak a koronavírusból

– mondta, majd hozzátette azt is, hogy szerinte Bill Gates már 2017-ben megjósolta a Világgazdasági Fórumon azévi találkozóján a koronavírus járványt. „De sorolom, milyen cégek állnak még a Világgazdasági Fórum mögött: Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson and Johnson, a legnagyobb vakcinagyártók. Azok a keleti fejlesztők, akiket sem az EU-ban, sem Észak-Amerikában nem ismernek el, érdekes módon nem tagjai a Világgazdasági Fórumnak” – fogalmazott Toroczkai László, aki arra a felvetésre, hogy ezt az összeesküvés-elméletet valójában Tucker Carlson vetette fel a Foxon, azt mondta:

Életemben nem néztem Tucker Carlson egy műsorát sem. Nem tudom, ők mikor kezdték, én már 2020-ban erről beszéltem a YouTube-csatornámon. Lehet, hogy ők nézik az én műsoraimat. Donald Trumpot is megelőztem a kerítéssel. 

A Mi Hazánk elnöke ezután arra térte rá, hogy szerinte a magyar kormány is úgy táncol, „ahogy a Világgazdasági Fórum fütyül”, és ennek véget kell vetni.

Hozzátette: szerinte a Fidesz több ötletüket is ellopta. „Egy időben több helyen is felvetettem, hogy szeretnék a nándorfehérvári diadalról egy filmet forgatni, mert szerintem az egy nagyon fontos történelmi esemény nemcsak a magyarság, hanem az egész európai civilizáció szempontjából. […] A Fidesz ezt meghallotta, és lenyúlta a tervet” – mondta, majd utána a déli határkerítést hozta fel hasonló példaként, de azt szerinte csak „kommunikációs szinten” valósították meg.

Toroczkai László ezután arról beszélt, hogy miként akarják megoldani a magyarországi demográfiai problémákat. Azt mondta, hogy a magyarság fogyása közben a roma népesség generációnként duplázódik, ráadásul a fiatalok körében „már 6 évesen drogoznak, 10-12 évesen pedig már bűnöznek”, mert ez számít „menőnek”.

Bentlakásos iskolákat szeretnénk, szegregációt szeretnénk

– hangsúlyozta a politikus, hozzátéve: ez nem a magyar és a cigány gyerekek közötti szegregációt jelentené, hanem azt, hogy az antiszociális gyerekeket különválasztanák a tanulni akaró gyerekektől, és speciális pedagógusok gondjaira bíznák őket. „Azokat a cigány gyerekeket, akik normálisan tanulni akarnak – pedagógusoktól származó információink szerint ez az öt százalékukat teszi ki –, nyilván nem akarjuk szegregálni” – tette hozzá. 

Toroczkai László mindeközben elutasította azt a felvetést is, miszerint a szegénységnek, nyomornak köze lehetne az romák által elkövetett bűnesetekhez.

Attól, mert valaki szegény, a normális emberek 99 százaléka nem fog betörni egy 90 éves nénihez, nem fogja kirabolni, megerőszakolni, és levágni a lábát

– mondta, majd azt is hozzátette, hogy az unokázós bűneseteket legjobb tudomása szerint csak a romák követik el. „Ezt nyomozóktól tudom, ők mondták el nekem, hogy ez a típusú bűncselekményforma 100 százalékig cigányokhoz köthető” – fogalmazott.

A Mi Hazánk elnöke az interjú végén arról beszélt: egyelőre nem lehet megjósolni, hogy miként alakulnak majd az áprilisi választások. 

Ha nem jutunk be a parlamentbe, akkor az embereknek maradnak a barikádok, mert elkerülhetetlennek látom a gazdasági, politikai, elvi katasztrófát. Nem is kellek majd hozzá, mint 2006-ban. Én ebben biztos vagyok

– mondta arra a kérdésre válaszolva, hogy mi történik akkor, ha a Fidesz folytatja majd a kormányzást a választások után.

Hozzátette: ha bekerülnek a parlamentbe, akkor szerinte ők lehetnek a „tisztességes kontroll vagy a mérleg nyelve a Fidesz és ellenfelei közt”, ami által „bizonyos kérdésekben fékezni tudják a Fideszt vagy a balliberálisokat”.

(via azonnali.hu)

(Borítókép: Toroczkai László. Fotó:  Kaszás Tamás / Index)