Akciófilmbe illő autósüldözés volt Csepelen

2022.02.08. 19:26
Jogosítvány nélkül száguldozó autós veszélyeztette a budapesti közlekedőket. A csepeli rendőrök még azelőtt megállították, hogy balesetet okozott volna. A kocsiban kábítószergyanús anyagokat is találtak.

Egy autós, miután meglátta a XXI. kerületi járőrök kocsiját, gyorsított, a rendőrök pedig rögtön felkapcsolták a megkülönböztető jelzést 2022. február 8-án, reggel 7.30 körül. Bár hangosbeszélőn többször is megállásra szólították fel az audist, mindhiába, a sofőr megpróbálta lerázni üldözőit. Perceken át követték szirénázva, míg végül az Ölyv utcában megállásra kényszerítették.

Több környékbeli hitte azt, hogy éppen filmforgatás zajlik.

Az esetről felvétel is készült.

Kiderült, hogy a 25 éves sofőr jogosítványát már többször is bevonták korábban, és az igazoltatáskor sem rendelkezett érvényes okmánnyal.

A rendőrök kábítószergyanús agyagokat találtak az autóban, amit szakértői vizsgálat alá vetnek. A járművezetőt és a mellette ülő férfit előállították, előbbit engedély nélküli vezetés miatt őrizetbe is vették. A kábítószergyanús anyagok és a menekülés közben elkövetett jogsértések miatt külön eljárás indul.

(police.hu)