18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Leszúrt egy kutyát, levágta egy kecske fejét, és csicskáztatott a „kaposvári remete”

2022.02.09. 12:54
A hírhedtté vált férfi többszörösen büntetett előéletű társával együtt megalázta, meglopta és bántalmazta a zárkájának többi fogvatartottját, az egyiket egy pengével is megvágták.

A vád szerint az elhíresült személy 2018 októberében ismerőseinél tartózkodott Makó környékén, amikor a társaság egyik tagjának kutyája a szájába kapott egy kisebb ebet, és elszaladt vele. A kiskutyát rövid időn belül el lehetett venni a nagyobb ebtől, azonban a vádlott úgy gondolta, hogy az ilyen állatnak el kell pusztulnia, ezért azzal büntette meg a kutyát, hogy egy fokossal a füle mögött megütötte, és vérző sérülést okozott neki.

kep1
Fotó: Magyarország Ügyészsége

A férfi ezt követően 2018 decemberében Kaposvár kertvárosi részén saját kutyáját egy dárdával azért szúrta le – amivel az állat pusztulását okozta –, mert az eb engedély nélkül vett el ételt az asztalról. A vádlott 2020 novemberében is követett el állat sérelmére bűncselekményt, amikor a hajnali órákban

egy kaposvári állatmenhelyen bosszúból levágta egy kecske fejét, és a fejet magával vitte, mivel egy szamár miatt konfliktusban állt a menhellyel.

Emellett a férfi korábbi élettársának több mint 850 ezer forintját és az iratait lopta el, továbbá a sértettnek jelentős érdeksérelmet is okozott, amikor orvosi kezelésére vonatkozó dokumentumokat osztott meg egy internetes oldalon.

Ezzel sem zárult a férfi bűnlajstroma, mert 2020 novemberében történt letartóztatását követően a többszörösen büntetett előéletű társával együtt vezetőként léptek fel zárkájukban a többi fogvatartottal szemben. Egyéb leckéztetések mellett 

arra kényszerített másokat, hogy eltűrjék, amint ruháik közül a neki tetsző darabokat, valamint élelmüket elveszi, továbbá vásároltatott magának,

és mivel az egyik sértett azt közölte vele, hogy nincs már több pénze, egy pengével mindkét férfi megvágta a sértett alkarját.

A Kaposvári Járási Ügyészség állatkínzás vétsége és más bűncselekmények miatt ismét vádiratot nyújtott be a kaposvári remeteként elhíresült férfi és a börtönben megismert társa ellen.

(via Somogy Megyei Főügyészség)