Részeg volt az a sofőr, aki a HÉV síneire lökött egy másik járművet az autójával

2022.02.10. 21:31
A megengedettnél nagyobb sebességgel hajtott egy opeles, aki későn érzékelte a szabályosan közlekedő Fiat Doblót, és úgy nekiment, hogy azt a betonelválasztó kerítésnek lökte, amelyek közül két elem a H5-ös külvárosi vasút pályáján kötött ki.

A vétkes vezető, aki a karambol következményeként kifejelte járműve szélvédőjét, elismerte a helyszínre érkező rendőröknek, hogy alkoholt fogyasztott, ezért őt további vizsgálatokra kórházba szállították az eset után. A másik jármű sofőrje csodával határos módon nem sérült meg.

A Baleset-info.hu számolt be róla, hogy összeütközött két személyautó február 10-én kora délután Budapest III. kerületében, a Gróf Esterházy János rakparton, a Hajógyár utcánál, a Hajógyári-sziget hídjánál. Az egyik jármű a HÉV-sínekre csúszott, és akadályozta a forgalmat.

A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, emiatt a H5-ös HÉV a Szépvölgyi út és a Szentlélek tér között egy, a Batthyány tér irányú vágányon közlekedett – tudatta a BKK.

A közlekedési portál információi szerint az Opel a Mozaik utca felől érkezett. A sofőr – amellett, hogy ittas volt – a megengedett 50 kilométer/órás sebességnél valószínűleg gyorsabban hajtott. 

(via Baleset-info.hu)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport