Négy kilométeres a kocsisor Budapest felé az M5-ös autópályán

2022.02.18. 08:29
A főváros térségében és vidéken is több baleset, útépítés, illetve meghibásodás, műszaki hiba lassítja a forgalmat.

Az M5-ös autópályán két baleset lassítja a haladást, az ócsai csomópont előtt két autó ütközött össze, a belső sávot lezárták, Budapest felé ezért torlódik a kocsisor – figyelmeztet az Útinform. Hozzáteszik, egyre több jármű gyülemlik fel, jelenleg négy kilométeres a sor, 20–25 perces az időveszteség. Az ócsai után még egy baleset történt az autópályán, szintén a főváros irányába, Kecskemétnél a 82-es kilométernél sávzárások okoznak lassulást.

Baleset történt a Zalaegerszeget Novával összekötő úton, Gellénháza térségében. A 10-es kilométernél a fél útpályát lezárták.

Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon, Baracska térségében a 37-es és a 41-es kilométer között aszfaltoznak napközben. A külső sávot lezárták, ez az oka a lassulásnak.

Az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a magyar–román határszakaszon a kilépésre várakozó kamionsor hossza öt kilométer.

Az M35-ös autópályán csomópontot építenek, ezért a Józsai pihenőhely közelében mindkét oldalon csak a külső sáv járható. A 31-es és a 32-es kilométer között mindkét oldalon a leállósávot zárva tartják.

Az M70-es autópályán mindkét oldalon lezárták a szlovén határ közelében lévő Kerka pihenőhelyet, mert meghibásodott a szennyvízszivattyú. 

(via Útinform)