18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tizenegy év fegyházra ítélték a nevelt lányával erőszakoskodó somogyi férfit

2022.02.22. 16:31

Azt a somogyi férfit, aki szexuális cselekmények végzésére kényszerítette nevelt lányát, jogerősen tizenegy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla kedden.

A 44 éves férfi egy somogyi településen élt élettársával, három közös gyermekükkel és a nő korábbi házasságából született kiskorú fiával és lányával. A vádlott nevelt lányát 2018 nyarától mintegy másfél éven át fizikai bántalmazással fenyegetve, többnyire ittas állapotban rendszeresen szexuális cselekményekre kényszerítette.

A védelem felmentés iránti fellebbezésben eljáró Pécsi Ítélőtábla – az első fokon eljáró Kaposvári Törvényszék októberi ítéletét helybenhagyva – a férfit tizenegy év fegyházbüntetéssel sújtotta tizennyolcadik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére fenyegetéssel, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt – tájékoztatta a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az MTI-t.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport