Majdnem gyalogost gázolt a driftelő kaposvári ámokfutó

2022.02.23. 15:14
Kaposvár egyik körforgalmában flexelt egy autós, amit a térfigyelő-kamerarendszer is rögzített, a felvételek alapján a rendőrség elfogta az életveszélyes mutatványt okozó vezetőt.

Az egyik rendőrjárőr a 610-es út és a Mátyás Király utca kereszteződésében észlelte a kérdéses járművet, majd azután fordulva a megkülönböztető fény- és hangjelzést használva követte, de a fekete autó továbbra is nagy sebességgel száguldott Kaposmérő irányába – olvasható a rendőrségi portálon. Eközben egy másik járőr a kaposfői körforgalomnál eltorlaszolta az utat, így pár percen belül megállították a sofőrt. 

Mindezt megelőzte, hogy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. február 17-én 20 óra után bejelentés érkezett, hogy Kaposvár belterületén, a Dr. Kaposváry György utcában lévő körforgalomnál egy driftelő BMW sofőrje kis híján elütött egy gyalogost, majd elhajtott.

A 20 éves kadarkúti lakost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, vezetői engedélyét elvették. 

A férfi vallomásában elmondta, hogy előzőleg összeveszett a barátnőjével, a feszültségét kívánta a száguldással lecsillapítani. 

(Police

Kapcsolódó


  • Hírek
  • Hírek