Hárommillió forintot ajánlott fel a barátjának, hogy ölje meg a feleségét

2022.03.05. 15:33
Hárommillió forintot ajánlott fel egyik barátjának egy férfi a Vas megyei Sitkén, hogy ölje meg a feleségét, az ismerős azonban nem vette komolyan a kérést.

A férfi még tavaly novemberben támadt rá válófélben lévő feleségére a sötétben, amikor a nő hazaért közös gyermekükkel.

A férfi ezután berángatta volt párját a házba, ahol zacskót húzott a fejére, majd megkötözte, és fojtogatni kezdte. Elmondása szerint azért, mert korábban három hónapot adott neki, hogy visszamenjen hozzá, mégsem tette, ezért inkább meg akarta ölni.

Közben az egyéves kisfiuk az autóban aludt. A nőnek akkor sikerült elmenekülnie és elvágni a rajta lévő ragasztószalagot, amikor a férfi kiment az autóhoz.

Elfutni azonban nem tudott, mert a férje visszament a házba, ahol újra fojtogatni kezdte, majd miután magára hagyta őt, az asszony kiszaladt a házból, és egy 200 méterre lakó vadásztól kért segítséget.

Mivel a férfi az ismerősét 2021 októberében már egyszer megkérte arra, hogy ölje meg a feleségét, mikor pénzt ajánlott fel neki, előre kitervelt emberölés kísérletével gyanúsítják, letartóztatását nemrég meghosszabbították – számolt be a TV2 Tények című hírműsora.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport