Kigyulladt egy csarnok és két szeméttelep

2022.03.06. 07:15 Módosítva: 2022.03.06. 16:39

Kigyulladt egy 600 négyzetméteres csarnok vasárnap reggel Hejőpapinál, míg Kecskeméten és Kerepesen egy szeméttelepen ütött ki tűz – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-t.

A közlemény szerint a a Hejőpapi és Hejőszalonta közötti külterületen, az M30-as autópálya mellett lévő csarnok teljes terjedelmében ég.

A tűzhöz riasztották a mezőcsáti, a tiszaújvárosi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat is, akik nyolc vízsugárral oltják az épületet. A helyszínre tartanak a miskolci hivatásos tűzoltók is.

Kecskemét külterületén mintegy háromszáz négyzetméter alapterületen ég a hulladék egy szeméttelepen. A tűzhöz riasztott kecskeméti hivatásos tűzoltók a lángok oltását a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdték meg.

A helyszínre tartanak a kiskunhalasi és a kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók is – közölte a katasztrófavédelem. Kerepes külterületén szintén egy szeméttelep gyulladt ki, ott kétszáz négyzetméteren kapott lángra a hulladék. A gödöllői hivatásos tűzoltók itt két vízsugárral oltják a lángokat. 

Frissítés: 

Eloltották a Hejőpapi és Hejőszalonta között az M30-as autópálya közelében égő csarnokot vasárnap délután – tájékoztat róla a katasztrófavédelem. Az acélszerkezetű épületben mintegy négyszáz tonna kommunális és darált hulladék, valamint egy bálázógép volt. 

Szintén eloltották a Kecskemét és Kerepes külterületén vasárnap reggel kigyulladt szeméttelepeket, ahol mintegy háromszáz négyzetméternyi területen égett a hulladék, Kerepes külterületén kétszáz négyzetméteren.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport