Párjaikat is prostitúcióra kényszerítették kétegyházi férfiak

2022.03.09. 10:14

A rendőrség négy férfit őrizetbe vett Békés megyében. Közülük ketten a gyanú szerint külföldön nőket kényszerítettek prostitúcióra, fenyegették őket, és elvették a pénzük nagy részét. A másik két férfi is kitartatta magát, a párjaik szexuális szolgáltatásokkal keresett pénzéből éltek.

A rendőrség beszámolója szerint kedden hajnalban kitartottsággal gyanúsítható férfiakat fogtak el Kétegyházán a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei. A jelenlegi információk szerint a négy kétegyházi férfi közül ketten, apa és fia két nőt kényszerítettek prostitúcióra. Azért, hogy a külföldön szexuális szolgáltatást nyújtó nők minél több pénzt keressenek és küldjenek nekik, rendszeresen hívogatták őket telefonon, veréssel és megöléssel is fenyegették őket.

A másik két férfi a gyanú szerint kitartatta magát, párjaik szexuális szolgáltatással keresett pénzéből részesültek és éltek. A Gyulai Rendőrkapitányság az utóbbi két férfit kitartottság elkövetésével gyanúsítja, apa és fia ellen pedig emberkereskedelem miatt indított eljárást.

A rendőrök a gyanúsítottaktól pénzt, két személyautót, több mint ötmillió forint értékű arany ékszert, összesen közel hatmillió forintnyi értékről kiállított zálogjegyeket, az utalásokról igazolásokat, mobiltelefonokat, kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le, valamint több házat vettek zár alá.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport