Gődény György elárulta, hogy ő is elkapta a koronavírust

image 72192707
2022.03.15. 22:40
Méghozzá nagyjából akkor, amikor Majka is átesett rajta. A gyógyszerész-pártelnök készen áll a vitára a rapperrel, akit korábban bokszolni hívott.

A Pesti TV műsorának vendége lesz vasárnap este Gődény György. A gyógyszerész-pártelnök az adás előzetesében Ábrahám Róbert műsorvezetőnek elárulta, hogy korábban ő is elkapta a koronavírust – erről eddig csak meg nem erősített hírek keringtek.

A járvánnyal kapcsolatos meglátásai miatt sokat kritizált Gődény György elmondta, hogy a vírust ugyanakkor kapta el, amikor a vele azóta többször is összetűzésbe kerülő Majoros Péter.

Gődény György az előzetesben elmondta: örülne, ha közte és Majka között összejönne a beszélgetés, de bármilyen más megoldásra is nyitott lenne. 

Majka nemrég alaposan felháborodott a Normális Élet Pártjának közleményén, melyben a Gődény György által vezetett mozgalom az orosz–ukrán háborúval kapcsolatos álláspontját fejtette ki.

Gődény György később egy nyílt vitára invitálta Majkát, amit moderátor segítségével képzelt megvalósítani. Majoros Péter a vitát feltételekhez kötötte, aminek az lett az eredménye, hogy a gyógyszerész felkérte, hogy ökölvívásban mérkőzzenek meg.

(Borítókép: Gődény György. Fotó:  Kaszás Tamás / Index)