Gulyás Gergely: az ellenzék mindent el akar törölni, ami az elmúlt években létrejött

2022.03.16. 20:18 Módosítva: 2022.03.16. 21:09
Az ország nyugodt fejlődését kell folytatni, és ehhez feltétlenül szükséges a béke megőrzése, s hogy „ne vegyünk részt ebben a háborúban - fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Fidesz váci választási nagygyűlését megelőző sajtótájékoztatón.

Az ország nyugodt fejlődését kell folytatni, és ehhez feltétlenül szükséges a béke megőrzése, s hogy ne vegyünk részt ebben a háborúban" - fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Fidesz váci választási nagygyűlését megelőző sajtótájékoztatón.

Gulyás Gergely szerint az ellenzék mindent el akar törölni, ami az elmúlt bő évtizedben létrejött, megváltoztatnák a családtámogatási rendszert, ellenzik a minimálbért, eltörölnék a rezsicsökkentést, nem támogatják az infláció ellen tett lépéseket.

Az ukrajnai háború kapcsán kihangsúlyozta,

Magyarországnak ahhoz kell hozzájárulnia, hogy mielőbb béke legyen, és az országnak semmiféleképpen nem szabad ebbe a háborúba belesodródnia.

A fideszes politikus úgy vélte, ha az ellenzék lenne most kormányon és kormányzati pozícióból cselekedett volna aszerint, amit mondtak, akkor ma Magyarország is hadviselő fél lenne," és katonákat, fegyvereket küldött volna az ország a háborúba.

A kormánynak az a világos álláspontja, hogy az ország nyugodt fejlődését kell folytatni, ehhez pedig szükséges a béke megőrzése, és hogy ne vegyen részt a háborúban, közölte Gulyás Gergely.

A Vácon és térségében élőket Rétvári Bence személyében olyan ember képviseli, aki nagyon sokat tett az elmúlt években azért, hogy ez a térség fejlődjön - fogalmazott a miniszter, aki mindenkit arra biztatott, hogy szavazzon a békére és a polgári kormány folytatására, szavazzon Rétvári Bencére és a Fidesz-KDNP listájára.

Rétvári Bence, Pest megye 4-es számú egyéni választókerületének Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a mostani választáskor nemcsak az ország előrehaladásáról, a családok jövőjéről születhet döntés, hanem olyan alapvető kérdésről is, mint a háború és béke, írta meg az MTI.

Földi-Kovács Andrea újságíró, a lakossági fórum másik meghívott előadója a sajtótájékoztatón arra hívta fel a figyelmet, hogy az országgyűlési választások mellett népszavazás is lesz arról a gyermekvédelmi törvényről, amely hosszú távon meghatározhatja hazánk sorsát és gyermekeink sorsát."

Értékküzdelem fog eldőlni április 3-án,

fejezte ki a véleményét a Védett Társadalom Alapítvány kurátora, hozzátéve, hogy a parlamenti választáskor sorsot, illetve jövőt választunk a gyermekeinknek, a hazánknak, a nemzetünknek, és a családjainknak."  • Hírek
  • Megtakarítás