Elkapták a csetelő dílert

2022.03.17. 07:10
Kábítószer-kereskedelem gyanújával vettek őrizetbe egy férfit a kőbányai rendőrök. A nyomozók az autójából és a lakásáról is foglaltak le drogot, telefonján pedig az üzletelésre utaló üzenetváltásokat találtak.

A rendőrség beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei március 14-én reggel igazoltattak egy teherautó-sofőrt Kőbányán. A férfi autójának utasterében a rendőrök három csomagban 3,11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket és 22 nejlontasakban 30,82 gramm fehér anyagot találtak.

A hatóság az igazoltatott férfi lakóhelyének átkutatásakor további 31,6 gramm zöld kábítószergyanús növényi törmeléket, 5,93 gramm fehér anyagot, valamint az adagoláshoz és csomagoláshoz szükséges eszközöket talált.

A sofőr mobiltelefonjának átvizsgálásakor kiderült, hogy üzenetben egyeztetett vásárlóival a szükséges kábítószer mennyiségéről és áráról, és gyakran az átadás helyszínét is így beszélte meg.

A X. Kerületi Rendőrkapitányság a 32 éves T. Norbertet előállította, majd kábítószer-kereskedelem vétsége, valamint kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport