Gődény György ismertette programját a köztévében, és Kölcseyt is szavalt

2022.03.17. 12:04
Folytatódott az országgyűlési választásokon országos listát állító pártok bemutatkozása a közmédiában. Ezúttal a Normális Élet Pártjának volt lehetősége bemutatnia öt percben választási programját. Gődény György, a párt listavezetője arról beszélt, hogy pártja normális életet szeretne.

A Normális Élet Pártjával folytatódott csütörtökön az április 3-i országgyűlési választásokon részt vevő pártok bemutatkozása a közmédiában. Ezúttal Gődény György, a Normális Élet Pártjának listavezetője ismertethette öt percben az általa vezetett mozgalom választási programját.

A pártelnök a közszolgálati televízióban és a Kossuth rádió reggeli műsorában többek között arról is beszélt, hogy pártja az egyszerű hétköznapi embereket képviseli, mert mint fogalmazott:

Rájuk alapul a magyar társadalom, és ők építik fel az országot, mégis ki vannak használva: adót fizetnek, de vissza nem kapnak semmit.

Gődény György elmondta, hogy pártja szeretné, ha mindenkinek emberhez méltó életlehetősége lenne.

Éljünk békében, olyan normális életet, ahol lehetőségünk van normális lakhatásra, a fiataloknak lakáshoz jutásra úgy, hogy nem adósodnak el életük végéig, megkapjuk a bért, amiért dolgozunk, és ennek nagy részét nem veszik el

– fejtette ki a pártelnök. Elmondása szerint a Normális Élet Pártja az egyszerű emberek problémáit szeretné megoldani, éppen emiatt tartja fontosnak, hogy olyanok jussanak be a parlamentbe, akik tudják, miképp élnek a hétköznapi emberek.

Gődény György a műsorban Kölcsey Ferenc Huszt című versét is elszavalta, majd megjegyezte: „Nem a múlton merengés, a dicsőséges napok felemlegetése hozza el a jövőt, hanem tudni kell, hol tartunk, és hová akarunk eljutni.”

Szerdán Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért ellenzéki szövetség listavezetője és miniszterelnök-jelöltje kapott szót a közszolgálati televízióban. Az erről készült beszámolónk ide kattintva olvasható el.