Konok Péter szerint emiatt fog veszíteni az ellenzék

2022.03.28. 20:18
A Kétfarkú Kutya Párt, az ostoba választók, a túl sok eső vagy épp az aszály – a történész az ellenzéki politikusok és véleményformálók közleményei alapján úgy látja, ezek mind hozzájárulhatnak az ellenzék vereségéhez.

A választási kampány hajrájában mindenki a pártok esélyeit latolgatja, illetve már előre a különböző forgatókönyvek okait keresgéli, legyen szó győzelemről vagy vereségről. Konok Péter történész szerint így van ezzel az Egységben Magyarországért ellenzéki összefogás is.

Szóval ahogy elnézem a magyarországi egyesült „ellenzék” politikusainak és véleményformálóinak aktuális közleményeit, a magyarországi egyesült „ellenzék” várható választási vereségének okai: a Kétfarkú Kutyák, az ÖT című vitaműsor, különösen a Hont, meg én is, amiért idézőjelbe teszem, hogy „ellenzék”, a túl sok eső, az aszály, az ostoba választók, az okoskodó választók, 42, valamint az efféle posztok. A magyarországi egyesült „ellenzék” politikusainak és véleményformálóinak aktuális közleményei szerint a magyarországi egyesült „ellenzék” várható választási vereségének egyáltalán nem okai: a magyarországi egyesült „ellenzék” politikusai és véleményformálói

– írta Facebook-oldalán Konok Péter, az ATV Öt című vitaműsorának állandó vendége.

Az országgyűlési választásokat április 3-án tartják, erről szóló cikkeinket itt találja.