Láng Zsolt: Gazdasági cápák úszkálnak a baloldal körül

2022.03.31. 21:54
A Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője úgy látja, hogy minden szavazatért duplán meg kell dolgoznia a Fidesznek és a KDNP-nek.

A jobboldali, konzervatív politikának nemcsak itthon, hanem Európában is nehéz terepnek számítanak a multikulturális nagyvárosok. Talán Madridon kívül nincs is ma olyan főváros a kontinensen, ahol jobboldali, polgári vezetés lenne. Számunkra ez azt jelenti, hogy minden szavazatért duplán meg kell dolgoznia a Fidesznek és a KDNP-nek – mondta a Magyar Nemzetnek Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP budapesti frakcióvezetője, aki szerint az történik Budapesten, ami az országban 2002 és 2010 között.

A Városháza-ügyről is beszélt, és azt mondta: megalapozottnak gondolják, hogy megvolt a szándék a főváros egyik szimbólumának értékesítésére, amit valószínűleg a nyilvánosságra került hangfelvételek akadályoztak meg. Hozzátette: a vizsgálat során senki nem tagadta, hogy ő hallható az Anonymous által közzétett hangfelvételeken. „Remélhetőleg kiderül az igazság” – fűzte hozzá.

Gazdasági cápák úszkálnak a baloldal körül. Miért lenne ez másképp a baloldali kerületekben, mint a fővárosnál? A kérdés számomra inkább az, hogy Karácsony Gergelynek lesz-e bátorsága, hogy kivizsgálja ezeket az ügyeket

– mondta Láng Zsolt.

A frakcióvezető arról is beszélt, hogy hisz abban, hogy Budapest egy erős nemzeti és polgári hagyományokkal rendelkező város, ahol a választók jelentősebb része – az ország más településeihez hasonlóan – a békességet, a felelős kormányzás folytatását és az ország további fejlődését fogja a szavazatával támogatni.