Orbán Viktor: A baloldal kockára teszi az eddig elért eredményeket is

2022.04.02. 16:59
A Fidesz–KDNP meg tudja védeni Magyarország békéjét, a baloldal azonban kockára teszi az eddig elért eredményeket is – erről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Facebook-oldalán szombaton közzétett videóban.

„Ez a legfontosabb érv, amelyet el kell mondanunk minden magyar választónak, hogy miért érdemes vasárnap a KDNP-re és a Fideszre szavazni” – idézi az MTI a kormányfőt, aki Kecskeméten Szeberényi Gyula Tamás, a Fidesz–KDNP Bács-Kiskun megyei 2. választókerületi jelöltjének kampányrendezvényén járt. A miniszterelnök úgy fogalmazott:

mi meg tudjuk védeni Magyarország békéjét, garantálni tudjuk Magyarország biztonságát, a baloldal azonban bevisz bennünket a háborúba, besodor bennünket a háborúba, kockára teszi Magyarország békéjét, biztonságát és az eddig elért eredményeket is. Meg kell védenünk Magyarországot, ezért vasárnap mindannyiunknak ott kell lenni!

Orbán Viktor a választási kampány véghajrájában Székesfehérvár főterén mondott beszédet április 1-jén, pénteken – erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben. Arról pedig, hogy mit mondott a kormányoldal és az ellenzék a kampányban a háborúról, itt írtunk.

Itt olvashatja az Index választási mellékletét friss adatokkal, hírekkel, interaktív térképpel kiegészítve. Vasárnap pedig kövesse velünk percről percre az eredményeket!