Ronaldinho újra üzent a Megoldás Mozgalomnak

GettyImages-1347574644
2022.04.02. 16:34
Ronaldinho szerint változásra van szükség Magyarországon, ezért a támogatásáról biztosította Gattyán Györgyöt és pártját.

Újabb üzenetet küldött Magyarországnak, valamint a Megoldás Mozgalom elnökének és alelnökének Ronaldinho. A brazil világbajnok és aranylabdás futballista sok sikert kívánt a mozgalomnak a vasárnapi választáson.

A kivételes technikai tudásáról, ördöngös cseleiről és nagyszerű szabadrúgásairól ismert brazil klasszis korábban már üzent a Megoldás Mozgalom alapítóinak és a magyaroknak. Akkori posztjában azt mondta: „Változásra van szükség Magyarországon!” A Barcelona egykori csillaga arra kérte a választókat, hogy az ajánlóívek aláírásával a Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalmat támogassák.

Kedves barátaim, Gyuri és Viktor! Ti igazi példaképek vagytok világszerte mint sportvezetők. Minket a sportszeretet jó barátként összehozott. Én most is veletek vagyok, és biztosítalak benneteket támogatásomról!

– mondta még februárban Ronaldinho.

Itt olvashatja az Index választási mellékletét friss adatokkal, hírekkel, interaktív térképpel kiegészítve. Vasárnap pedig kövesse velünk percről percre az eredményeket!

(Borítókép: Ronaldinho 2021. október 19-én a PSG–RB Leipzig UEFA Bajnokok Ligája-csoportmeccs előtt Párizsban. Fotó: Lionel Hahn / Getty Images)