Orbán Viktor: Jó mulatság, férfimunka volt

D KOS20220403101
2022.04.05. 12:21
A vasárnapi győzelem után a miniszterelnök Facebook-oldalán köszönte meg a támogatást.

A Fidesz–KDNP – ahogy 2010 óta mindig – a 2022-es országgyűlési választásokon is kétharmados többséget szerzett a parlamentben. Orbán Viktor posztjában úgy fogalmaz, hogy

hatalmas győzelmet arattunk. Akkorát, hogy még a Holdról is látszik, de Brüsszelből egészen biztosan. Jó mulatság, férfimunka volt, jó volt veletek harcolni, mindenkinek köszönöm, amit beletett ebbe a győzelembe.

A kormányfő külön köszönetet mondott a határon túli magyaroknak, valamint a magyarországi választópolgároknak.

Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat, amit tőlük kaptunk. Köszönetet szeretnék mondani az önkénteseinknek. Több mint százezer önkéntes dolgozott velünk a kampányban az elmúlt hónapokban.

Orbán Viktor az önkéntesekről leszögezte, hogy „nem robotok, nem zsoldosok, hanem önkéntesek, akik szeretik a hazájukat, és ezért hajlandóak voltak vállalni a kockázatot és a nehéz munkát”.

A Fidesz elnökének vasárnap esti győzelmi beszédéről itt számoltunk be.

(Borítókép:  Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke győzelmi beszédet mond a Fidesz–KDNP eredményváró rendezvényén, a Bálnában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Fotó:  Koszticsák Szilárd / MTI)