Egy kamion és két teherautó ütközött az M0-son, több kilométeres a torlódás

2022.04.06. 09:11
Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Nagy Duna-hídnál – közölte az Útinform szerda reggel a honlapján.

Az M0-s autóúton az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 15-ös kilométernél egy kamion és két teherautó ütközött össze. A Nagy Duna-hídon történt balesetnél két sávra szűkült az autóút, ezért és az erős forgalom miatt jelentős, 6-8 kilométeres a torlódás. Az M51-estől araszolgató kocsisorban már közel 1 órás időveszteséggel kell számolni.

A 7-es főúton, Tárnok határában aszfaltoznak. A 24-es és a 28-as km között munkaidőben félpályás korlátozás mellett dolgoznak, lelassul a haladás.

A 31-es főúton, az M0-s autóúti csomópont és a Mende közötti szakaszon, több helyen is felújítási munkát végeznek. Munkaidőben félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra, illetve torlódásra és hosszabb menetidőre kell számítani. 

Az 52-es főúton, Kecskemét és Fülöpháza között több szakaszon aszfaltoznak. Félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra kell készülni.

Az 54-es főúton Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.