18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elütöttek egy gyalogost, segítséget kér a rendőrség a holttest azonosításához

2022.04.07. 20:25
Elütöttek szerda este egy fiatal nőt a 44-es főúton, aki a közvilágítás nélküli szakaszon azonnal életét vesztette. Azonosítása azonban még nem történt meg.

Még szerda este fél 10-kor közlekedett Kunszentmárton irányából Kecskemét felé egy személyautó a 44-es főúton. A sofőr csak későn vette észre az úttest jobb oldalán haladó, sötét ruházatot viselő gyalogost, akit el is ütött a kivilágítatlan szakaszon.

A rendőrség közleménye szerint a gázolásban életét vesztő nő 18–24 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, kissé molett testalkatú. Haja 4-5 centiméter hosszú, enyhén hullámos, sűrű, fekete színű, orra széles, arca kerek, szemöldöke vastag.

Az elhunyt fekete színű trikót, fehér színű pulóvert, egy világosszürke kapucnis, cipzáras, H&M márkájú pulóvert, sötétszürke, Retro feliratú melegítőnadrágot, valamint egy 40-es méretű, fekete színű, fűző nélküli szövet sportcipőt viselt.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság éppen ezért arra kér, hogy aki információval rendelkezik az ismeretlen nő személyazonosságával kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-560-610 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy tárcsázza a 112-es segélyhívó számot.