Áthajtott a villamos alagútján, majd fennakadt a síneken

2022.04.10. 18:43
Egy elektromos BMW-vel hajtott a villamosalagútba egy budapesti nő a felújítás alatt álló Lánchíd közelében.

Áthajtott a villamos alagútján, majd fennakadt a síneken egy gépkocsi az I. kerületi Clark Ádám téren. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol állt a villamosforgalom a baleset miatt – olvasható a baleset-info.hu bejegyzésében.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 19-es villamos a Batthyány tér M+H és a Clark Ádám tér között nem közlekedett. A 41-es villamos terelve szállított utasokat, nem érintette a Margit híd, budai hídfő H, a Bem József tér, a Batthyány tér M+H, a Halász utca, a Clark Ádám tér és a Várkert Bazár megállót. A 41-es villamosok csak a Kamaraerdei Ifjúsági Park felé közlekedtek terelve. 

A gépkocsi sofőrje ellen ittas járművezetés miatt indult eljárás, miután szombaton késő este a Clark Ádám téri villamosalagútba hajtott be a közösségi autós szolgálatás keretében használt elektromos BMW-vel. 

Az autót egy 26 éves budapesti nő vezette, aki, miután fennakadt a jármű, elhagyta a helyszínt, de később visszatért, és azt mondta, segítségért ment – derül ki az RTL Klub híradójából. Az addigra kiérkező járőrök alkoholszondát fújattak vele, ami pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőr ellen ittas járművezetés miatt indul eljárás.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport